De vergeten stad
de-vergeten-stad_2de-vergeten-stad_3

De Vergeten Stad

 24,99

Maak je klaar voor een zinderend avontuur waarbij je een legendarische vliegmachine moet proberen terug te vinden die in de ruïnes van een oude stad in de woestijn begraven ligt.

Hier bestellen

Product Description

Maak je klaar voor een zinderend avontuur waarbij je een legendarische vliegmachine moet proberen terug te vinden die in de ruïnes van een oude stad in de woestijn begraven ligt. Om op je zoektocht de verschroeiende hitte en de meedogenloze zandstormen te overleven zal je met je hele team moeten samenwerken. Vind de vliegmachine en probeer te ontsnappen vóór iedereen door de genadeloze woestijn opgeslorpt wordt!

Race tegen de klok

In het spel De Vergeten Stad, een vervolg op het spel Het Verboden Eiland, kruipen de spelers in de huid van moedige avonturiers die in een race tegen de klok de verzengende hitte en de vreselijke zandstormen moeten trotseren om de legendarische vliegmachine die in een oude stad verborgen ligt, te kunnen vinden.

In De Vergeten Stad is samenwerking gevraagd

Het spel De Vergeten Stad is een coöperatief bordspel, gelijkaardig aan zijn voorganger, Het Verboden Eiland, maar met enkele vernieuwende spelmechanismen zoals een spelbord dat voortdurend verandert, spelers kunnen zelf de moeilijkheidsgraad van het spel bepalen en een unieke methode om alle brokstukken van de vliegmachine terug te vinden.

Video van De Vergeten Stad

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De Vergeten Stad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *