Top 3 familiespellen van 2014

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen stemmen, wees de eerste)
Loading...Loading...

Elk jaar komen er weer nieuwe bordspellen bij. Nieuwe auteurs proberen nieuwe spelconcepten uit of melken oude uit. En geëtableerde auteurs komen met hun nieuwste spel of de zoveelste uitbreiding. Je kunt gerust zeggen: de bordspellenbranche is booming. Het is natuurlijk hartstikke fijn dat deze hobby een grote bloei doormaakt, maar het is ook lastiger zo de goede spellen van de mindere te onderscheiden.

Daarom zijn lijstjes zoals de Top 3 familiespellen 2014 zo handig. Je ziet in een oogopslag welke spellen goed zijn en waarmee je geen slechte koop doet. Zoals gezegd, worden er veel gezelsschapsspellen op de markt en niet alle spellen zijn geschikt voor de hele familie. Soms zijn het kinderspellen, die meer geschikt zijn voor kleuters en jonge kinderen dan voor gezinnen. En soms zijn het expertspellen, die eigenlijk een tikje te moeilijk zijn (of dat voor de ouders te moeilijk is of voor de kinderen, laten we in het midden).

Bordspellentop10.com helpt je bij de keuze en presenteert je hier de top 3 bordspellen voor de hele familie, die in 2014 zijn gepubliceerd. Deze spellen kun je met een gerust hart kopen en je zult er geen spijt van hebben.


Camel Up playmat Grandprix of the Sahara Bordspel Speelmat
Speel Camel Up nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Camel Up. Vanaf nu bouw je het speelbord binnen 1 seconde op! De leide Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Splendor Bordspel
Het bordspel Splendor is een tactisch, vlot maar verslavend spel! In Splendor kruip je in de huid van een rijke handelaar. Je gebruikt je rijkdom om mijnen en transportmiddelen te verwerven en kunsten Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwixx - Dobbelspel
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten wo Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *