Reisspellen voor onderweg

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...Loading...

Ook op vakantie wil je gezellig met de hele famile spelletjes spelen. Het is niet altijd mogelijk om een groot bordspel mee te nemen. Wil je niet altijd klaverjassen, kijk dan eens naar reisspellen. Dit zijn speciale reisedities van bordspellen. Deze zijn veel kleiner, maar doen qua spelbeleving niet onder voor hun grotere broer. Er bestaan van de meestbekende bordspellen reisspellen. Hier zie je de meestverkochte van dit moment:

  1. Rummikub - Tin - Reiseditie - Goliath
  2. Smart Games IQ-Fit - Reiseditie
  3. Smart Games IQ Stars (120 opdrachten)
  4. Qwirkle Reiseditie - Reisspel
  5. Smart Games IQ Focus (120 opdrachten)
  6. Rummikub The Original - Travel - Reisspel - Goliath
  7. Ravensburger Familie Poen - pocketspel
  8. Noah's Ark - Magnetisch reisspel met 48 opdrachten
  9. Speelkaarten Waterdicht - Luxe Kaartspel - Waterdicht - Familiespel - Handig Voor Vakantie - Poker Kaarten
  10. Penguins Parade - Magnetisch reisspel met 48 opdrachten

Wat zijn reisspelletjes?

Klein maar fijn

Reisspellen zijn speciale mini-uitvoeringen van grote bordspellen. Ze hebben vaak dezelfde regels (hier en daar wat aangepast) en daarom zijn ze prima te gebruiken als alternatief om op reis mee te nemen. Doordat ze kleiner zijn, zeg maar veel kleiner, passen ze perfect op een campingtafeltje. Ideaal dus voor kamperen. Het kost vaak weinig tijd om het spel op te zetten.

Magnetisch

Een verder kenmerk van een reisspel is dat deze magnetisch zijn. Doordat het reisspel magnetisch is, vallen speelstukken niet op de grond of verwisselen van plaats. Zo kun je niet alleen op plaats van bestemming maar ook onderweg in de auto, de trein of het vliegtuig, je favoriete bordspel spelen.

Altijd plaats voor reisspellenIedereen houdt van op reis gaan. Op ontdekkingsreis naar nieuwe oorden, ver weg of dichtbij. Sommigen gebruiken hun spaarzame vakanties om met het vliegtuig de halve wereld te bereizen, een ander geniet heerlijk van het Hollandse zonnetje voor de carvan op de Veluwe. En natuurlijk alles wat daartussen in zit. Vaak is het zo dat er geen TV, geen Internet, geen Playstation voorhanden is. Men moet teruggrijpen naar het analoog vermaak, veel doen dat naar het ‘ouderwetse’ bordspel of kaartspel. Bij weinig ruimte in de auto of het vliegtuig kun je niet veel meenemen en daarom zijn er reisspelletjes uitgevonden.


Rummikub - Tin - Reiseditie - Goliath
Het overbekende familiespel Rummikub in een handige, stevig opbergblik. Ideaal voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Smart Games IQ-Fit - Reiseditie
Hou je hersens fit met de fantastische IQ-Fit - Reiseditie. Leg de 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat een 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten. Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij je Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Smart Games IQ Stars (120 opdrachten)
Kan jij alle sterren correct op het spelbord plaatsen? Word jij de ster van IQ Stars? Kan jij met de 7 puzzelstukken met sterren op het speelbord plaatsen? Reik naar de sterren en los de 120 opdrachte Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwirkle Reiseditie - Reisspel
Het bekende familiespel om overal mee naartoe te nemen. Qwirkle kan met deze editie echt overal worden gespeeld. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs op d Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Smart Games IQ Focus (120 opdrachten)
Kan jij de 10 puzzelstukken op het spelbord leggen zodat de afbeelding in het midden van het spelbord overeenkomt met de opdracht? IQ-Focus is misschien wel de meest uitdagende IQ-puzzel uit de reeks: Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Rummikub The Original - Travel - Reisspel - Goliath
Het overbekende familiespel in praktische lichte reisuitvoering. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Ravensburger Familie Poen - pocketspel
Ravensburger Familie Poen is een poenig kaartspel! De familie Poen nodigt jullie uit om mee te spelen. Wie met geluk en tactiek als eerste z'n kaarten kwijtraakt wint veel geld! De kassa rinkelt, want Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Noah's Ark - Magnetisch reisspel met 48 opdrachten
Noah's Ark is een beestig, magnetisch reisspel van SmartGames. Alle dieren moeten in de ark. Telkens per paar, zodat soort bij soort blijft en er niemand uit de boot valt. Kan jij er voor zorgen dat a Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Speelkaarten Waterdicht - Luxe Kaartspel - Waterdicht - Familiespel - Handig Voor Vakantie - Poker Kaarten
Ga nu op weg met luxe waterdichte speelkaarten, of geniet van een avondje poker in stijl. Langs het zwembad of op het strand een potje kaarten is geen probleem meer. Ook bestand tegen het morsen van d Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Penguins Parade - Magnetisch reisspel met 48 opdrachten
Kan jij je pinguïns op één lijn krijgen? Als je van “Penguins on ice” houdt, dan ga je “Penguins Parade” ook zeker leuk vinden. Dit magnetische reisspel biedt uren speelplezier met 48 nieuw Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *