Reisspellen voor onderweg

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...Loading...

Ook op vakantie wil je gezellig met de hele famile spelletjes spelen. Het is niet altijd mogelijk om een groot bordspel mee te nemen. Wil je niet altijd klaverjassen, kijk dan eens naar reisspellen. Dit zijn speciale reisedities van bordspellen. Deze zijn veel kleiner, maar doen qua spelbeleving niet onder voor hun grotere broer. Er bestaan van de meestbekende bordspellen reisspellen. Hier zie je de meestverkochte van dit moment:

  1. Exploding Kittens Original Edition
  2. Exploding Kittens NSFW Edition - Engelstalig Kaartspel
  3. Qwirkle Reiseditie
  4. Spel Bijtende Krokodil
  5. Smart Games IQ-Fit - Reiseditie
  6. Rummikub in blik - Reiseditie
  7. IQ Focus (120 opdrachten)
  8. Wie is het? Reisspel
  9. Smart Games IQ Link - Reiseditie
  10. Goliath Reisspel - Rummikub - 6+ Jaar

Wat zijn reisspelletjes?

Klein maar fijn

Reisspellen zijn speciale mini-uitvoeringen van grote bordspellen. Ze hebben vaak dezelfde regels (hier en daar wat aangepast) en daarom zijn ze prima te gebruiken als alternatief om op reis mee te nemen. Doordat ze kleiner zijn, zeg maar veel kleiner, passen ze perfect op een campingtafeltje. Ideaal dus voor kamperen. Het kost vaak weinig tijd om het spel op te zetten.

Magnetisch

Een verder kenmerk van een reisspel is dat deze magnetisch zijn. Doordat het reisspel magnetisch is, vallen speelstukken niet op de grond of verwisselen van plaats. Zo kun je niet alleen op plaats van bestemming maar ook onderweg in de auto, de trein of het vliegtuig, je favoriete bordspel spelen.

Altijd plaats voor reisspellenIedereen houdt van op reis gaan. Op ontdekkingsreis naar nieuwe oorden, ver weg of dichtbij. Sommigen gebruiken hun spaarzame vakanties om met het vliegtuig de halve wereld te bereizen, een ander geniet heerlijk van het Hollandse zonnetje voor de carvan op de Veluwe. En natuurlijk alles wat daartussen in zit. Vaak is het zo dat er geen TV, geen Internet, geen Playstation voorhanden is. Men moet teruggrijpen naar het analoog vermaak, veel doen dat naar het ‘ouderwetse’ bordspel of kaartspel. Bij weinig ruimte in de auto of het vliegtuig kun je niet veel meenemen en daarom zijn er reisspelletjes uitgevonden.


Exploding Kittens Original Edition
Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderen Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Exploding Kittens NSFW Edition - Engelstalig Kaartspel
Exploding Kittens is een geweldig kaartspel voor mensen die van katten, explosies, tietmagiërs en soms ook van billen houden. Deze NSFW (Not Safe For Work) editie is geschikt als partyspel voor volwa Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwirkle Reiseditie
Het bekende familiespel om overal mee naartoe te nemen. Qwirkle kan met deze editie echt overal gespeeld worden. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs op d Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Spel Bijtende Krokodil
Bijtende krokodil spel. Spannend spel voor de vrienden of familie. Pas op dat de krokodil niet in je vingers bijt! Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Smart Games IQ-Fit - Reiseditie
Hou je hersens fit met de fantastische IQ-Fit - Reiseditie.Leg de 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat een 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij je " Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Rummikub in blik - Reiseditie
Het overbekende familiespel Rummikub in een handige, stevig opbergblik. Ideaal voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Een spel Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

IQ Focus (120 opdrachten)
Focus op het centrale vierkant!Kan jij de 10 puzzelstukken op het spelbord leggen zodat de afbeelding in het midden van het spelbord overeenkomt met de opdracht? Alleen wanneer je je focust, kan je de Lees verder...Wees de eerste om dit spel te beoordelen!

Wie is het? Reisspel
Wie is de beste rader? Misschien ben jij het wel in deze reisversie van het bekende spel Wie is het?! Elke keer dat je een ja- of nee-vraag stelt, geeft het antwoord je informatie die je dichter bij d Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Smart Games IQ Link - Reiseditie
Ga slim te werk en pas alle puzzelstukken op het spelbord. Maar let op! Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op het bord! Open ringen en bollen van verschillende puzzelstukken kunnen o Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Goliath Reisspel - Rummikub - 6+ Jaar
Het overbekende familiespel in een praktische lichte reisuitvoering. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Geschikt vanaf 6 jaar.- Het bekende familiespel Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *