Beste bordspellen van 2014 | De top 10 van 2014

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...Loading...

In het jaar 2014 zagen weer talloze spellen het licht op de Nederlandse markt. Gezelschapsspellen voor jong en oud werden ook in 2014 weer veelvuldig uitgegeven. Het is in ieder geval duidelijk: bordspellen zijn hip, trendy en booming. Het is niet altijd eenvoudig door deze uitgeefwoede van spellenuitgeverijen de juiste spellen voor jou en jouw gezin of vrienden te vinden. Wij maken aan het einde van 2014 de balans op en presenteren je de beste bordspellen van 2014.

Camel Up! is uitgeroepen tot Spiel des Jahres 2014. Een hele eer en helemaal verdiend. Het bordspel is geschikt voor de hele familie en daarom een terechte winnaar. Bij Camel Up! gaat het om een knotsgekke kamelenrace. In het speler moet je wedden op kamelen en de plaats waarin zij eindigen aan het eind van het spel. Ondertussen ben je ook nog verantwoordelijk voor het verplaatsen van de kamelen. Kun jij ervoor zorgen dat jouw kameel als eerste eindigt? Bestel Camel Up! hier bij Bol.com

Splendor is onze tweede favoriete spel van 2014. Het bordspel of liever gezegd kaartspel – want van een bord is geen sprake is een eenvoudig familiespel dat niet lang duurt. Erg geschikt als tussendoortje voor hele gezin. In Splendor verzamel je edelstenen, waarmee edelen kunt kopen. Deze edelen geven je voordelen, edelstenen en punten. Vergaar op een slimme manier edelstenen en koop de juiste edelen. Doe dit als beste van allemaal en je wint Splendor. Snel spelen? Bestel Splendor dan nu bij Bol.com

Istanbul is het beste expertspel van 2014 vinden wij. Het spel is niet voor een tussendoortje. Er komt veel strategie bij kijken en het spel is niet binnen een half uurtje gespeeld. Maar daarvoor krijg je veel diepgang voor terug. In dit bordspel voor volwassen zijn de spelers handelaren op de bazaar in Istanbul. Probeer op een handige manier je waren te verkopen en wie weet word jij wel de grootste handelaar van de Turkse hoofdstad en win je het spel. Een heel fraai gezelsschapsspel voor de spellenliefhebber dus. Bestel Istanbul nu bij online spellenshop Bol.com

De beste bordspellen 2014 in een overzicht

Om het makkelijk te maken hebben we onze beste 10 spellen van 2014 voor je in een tabel gezet. Zo kun je meteen zien welk spel je het beste bevalt.


Camel Up Bordspel
De stapelgekke kamelenrace. Vlot race- en gokspel voor maximaal 8 spelers!Vijf kamelen rennen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen. Maar kamelen blijken vindingrij Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Splendor Bordspel
In het snelle en tactische spel Splendor kruip je in de huid van een rijke handelaar en investeer je in de juiste edelstenen (chips). Je gebruikt je rijkdom om mijnen en transportmiddelen te verwerven Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwixx - Dobbelspel
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten wo Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Squla Familiebordspel
Speel met je ouders het Squla Familiebordspel! Een spannend vraag- en antwoordspel voor de hele familie. De vragen in de categorieën taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde z Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Five Tribes: The Thieves of Naqala
De strijd om Naqala barst weer helemaal los in deze uitbreiding bij het spel Five Tribes. Steek je rivalen stokken in de wielen en neem enkele dieven in dienst! Lees verder...Wees de eerste om dit spel te beoordelen!

Istanbul - Bordspel
Het is een drukte van belang op de bazaar in Istanbul. Handelaren en hun assistenten haasten zich door de nauwe steegjes en proberen hun concurrenten te slim af te zijn. De sleutel tot succes ligt in Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Dixit Basisspel - Bordspel
In de fantastische wereld van Dixit, één van de beste en meest bekroonde gezelschapsspellen van de laatste jaren, volg je het avontuur naar droomachtige werelden. Doorgrond het geheim van de afbeeld Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

De Nieuwe Wildernis - Bordspel
Het Nieuwe Wildernis bordspel, het vraag- en antwoordspel over De Nieuwe Wildernis, naar het gelijknamige bioscoopsucces. In het natuurgebied de Oostvaardersplassen, bepaalt de natuur het ritme. Rege Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *