Beste bordspellen van 2014 | De top 10 van 2014

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5.00 van 5)
Loading...Loading...

In het jaar 2014 zagen weer talloze spellen het licht op de Nederlandse markt. Gezelschapsspellen voor jong en oud werden ook in 2014 weer veelvuldig uitgegeven. Het is in ieder geval duidelijk: bordspellen zijn hip, trendy en booming. Het is niet altijd eenvoudig door deze uitgeefwoede van spellenuitgeverijen de juiste spellen voor jou en jouw gezin of vrienden te vinden. Wij maken aan het einde van 2014 de balans op en presenteren je de beste bordspellen van 2014.

Camel Up! is uitgeroepen tot Spiel des Jahres 2014. Een hele eer en helemaal verdiend. Het bordspel is geschikt voor de hele familie en daarom een terechte winnaar. Bij Camel Up! gaat het om een knotsgekke kamelenrace. In het speler moet je wedden op kamelen en de plaats waarin zij eindigen aan het eind van het spel. Ondertussen ben je ook nog verantwoordelijk voor het verplaatsen van de kamelen. Kun jij ervoor zorgen dat jouw kameel als eerste eindigt? Bestel Camel Up! hier bij Bol.com

Splendor is onze tweede favoriete spel van 2014. Het bordspel of liever gezegd kaartspel – want van een bord is geen sprake is een eenvoudig familiespel dat niet lang duurt. Erg geschikt als tussendoortje voor hele gezin. In Splendor verzamel je edelstenen, waarmee edelen kunt kopen. Deze edelen geven je voordelen, edelstenen en punten. Vergaar op een slimme manier edelstenen en koop de juiste edelen. Doe dit als beste van allemaal en je wint Splendor. Snel spelen? Bestel Splendor dan nu bij Bol.com

Istanbul is het beste expertspel van 2014 vinden wij. Het spel is niet voor een tussendoortje. Er komt veel strategie bij kijken en het spel is niet binnen een half uurtje gespeeld. Maar daarvoor krijg je veel diepgang voor terug. In dit bordspel voor volwassen zijn de spelers handelaren op de bazaar in Istanbul. Probeer op een handige manier je waren te verkopen en wie weet word jij wel de grootste handelaar van de Turkse hoofdstad en win je het spel. Een heel fraai gezelsschapsspel voor de spellenliefhebber dus. Bestel Istanbul nu bij online spellenshop Bol.com

De beste bordspellen 2014 in een overzicht

Om het makkelijk te maken hebben we onze beste 10 spellen van 2014 voor je in een tabel gezet. Zo kun je meteen zien welk spel je het beste bevalt.


Camel Up playmat Grandprix of the Sahara Bordspel Speelmat
Speel Camel Up nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Camel Up. Vanaf nu bouw je het speelbord binnen 1 seconde op! De leide Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Splendor Bordspel
Het bordspel Splendor is een tactisch, vlot maar verslavend spel! In Splendor kruip je in de huid van een rijke handelaar. Je gebruikt je rijkdom om mijnen en transportmiddelen te verwerven en kunsten Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwixx - Dobbelspel
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten wo Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Zombie 15' - Bordspel
Ontsnap binnen 15 minuten aan een horde zombies in het spannende bordspel Zombies 15'! In een wereld waarin alle volwassenen in bloeddorstige zombies veranderd zijn, probeert een groep 15-jarige tiene Lees verder...Wees de eerste om dit spel te beoordelen!

Squla Familiebordspel - voor groep 4-8 + ouders
Speel met je ouders het Squla bordspel! Een spannend vraag- en antwoordspel voor de hele familie. De vragen in de categorieën taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde zijn op Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Tiger Tribe 14-002 Kleurplaat kleurplaat en kleurboek
Tiger Tribe 14-002. Soort: Kleurplaat, Aanbevolen leeftijdscategorie: Kind, Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje Lees verder...Wees de eerste om dit spel te beoordelen!

Claim - Kaartspel
De koning is dood! Wat is er gebeurd? Niemand weet het, maar hij werd vanochtend met zijn hoofd in een wijnvat gevonden. Is het moord of was hij misschien erg dorstig? Hoe dan ook, de koning heeft gee Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Flashpoint - Seizoen 6
In het laatste seizoen van de internationale hitserie Flashpoint staan de leden van de SRU (Strategic Response Unit) voor de moeilijkste uitdaging tot nu toe. In een dramatische einde van het zesde en Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Dixit Odyssey - Bordspel
In de fantastische wereld van Dixit, één van de beste en meest bekroonde gezelschapsspellen van de laatste jaren, komt terug met een tweede basisspel om je nogmaals te verrassen! Met Dixit Odyssey, Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

De Nieuwe Wildernis - Bordspel
Het Nieuwe Wildernis bordspel, het vraag- en antwoordspel over De Nieuwe Wildernis, naar het gelijknamige bioscoopsucces. In het natuurgebied de Oostvaardersplassen, bepaalt de natuur het ritme. Regen Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *