Zombicide

brown and black table

Brittani Burns op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 1 mei 2017

Zombicide is een coöperatief bordspel waarbij de spelers in de huid kruipen van overlevenden – elk met hun unieke vaardigheden – en moeten samenwerken om zombies te bestrijden. De zombies zijn voorspelbare wezens, ze zijn dom, maar tegelijkertijd ook dodelijk.

Zombicide: met kaarten zombies vernietigen

De spelregels zijn vrij simpel en de overlevenden kunnen de zombies bestrijden door het gebruik van kaarten. Jammer genoeg zijn er veel meer zombies dan er mogelijkheden zijn om deze uit te roeien. Ga op zoek naar wapens en vernietig de zombies. Hoe meer zombies je kan vernietigen, hoe meer ervaring je krijgt, hoe meer ervaring je krijgt, hoe meer zombies er verschijnen. De enige mogelijkheid om te winnen is Zombicide!

10 spannende scenario's

Spelers kunnen kiezen uit tien scenario’s die op diverse plaatsen van het speelbord kunnen gespeeld worden. Nieuwe scenario’s kan je ook downloaden van de website van de ontwerper of je kan ze zelf uitvinden. Een fantastisch spel voor zombie-liefhebbers! Het spel Zombicide kan gecombineerd worden met Zombicide Season 2: Prison Outbreak en Zombicide Season 3: Rue Morgue.

Bekijk hier een video van Zombicide

https://www.youtube.com/watch?v=BryC089EtFQ