Thunderstone Advance - Towers of Ruin

a close up of a table with small objects on it

ibmoon Kim op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 1 mei 2017

In het spel Thunderstone: Heart of Doom had je de kans om Doom, de achtste Thunderstone te overwinnen en de oude duivelse krachten uit te schakelen, maar deze strijd had onverwachte gevolgen. Doom werd verdreven, maar kreeg hierdoor ook de kans om zich op andere plaatsen te gaan vestigen. Dus zal je weer naar hem op zoek moeten gaan.

Weer een bijzonder avontuur in Thunderstone Advance: Towers of Ruin

In Thunderstone Advance: Towers of Ruin, een spel dat volledig compatibel is met alle andere versies van Thunderstone, stort je je weer in het avontuur. Spelers moeten teams van helden samenstellen die in donkere kerkers en dichte wildernissen de gevreesde Thunderstone Bearers moeten proberen te verslaan. De speler die de machtigste monsters kan verslaan is de overwinnaar. Makkelijk zal dit zeker niet zijn, want zij zullen zich met allerlei trucs zo goed mogelijk proberen te verdedigen.

Een nieuw concept

Het spel Thunderstone Advance: Towers of Ruin heeft nieuwe spelregels, nieuwe kaarten, een nieuwe stad en een nieuw spelbord. Het spel sluit aan op het basisspel Thunderstone en op Thunderstone: Starter Set.

Bekijk hier een video van Thunderstone Advance: Towers of Ruin

https://www.youtube.com/watch?v=GfPIcDnay9Y