The Gallerist

a group of cards on a table

Alexander Lyashkov op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 5 december 2017

Het tijdperk van kunst en kapitalisme heeft ook een nieuw beroep in het leven geroepen: de galeriehouder ofwel ‘The Gallerist’. Als galeriehouder combineer je de functies van kunsthandelaar, museumconservator en artiestenmanager en deze baan is in het spel ‘The Gallerist’ de jouwe!

Verwezenlijk je droom met The Gallerist.

Je promoot en draagt zorg voor de kunstenaars: je koopt kunstwerken aan, stelt deze tentoon en verkoopt ze. Je probeert een fantastische reputatie op te bouwen en maakt deze ook waar. Het resultaat van al deze inspanningen brengt je bezoekers van over de hele wereld. Er is heel wat werk aan de winkel, maar maak je hierin vooral geen zorgen: je kan medewerkers inhuren om je te helpen zodat je je dromen kan verwezenlijken.

Een fortuinlijke galerie.

Verdien fortuinen met de meest lucratieve galerie en vestig je reputatie als een ‘Gallerist’ van wereldklasse! De bedoeling van het spel is zoveel mogelijk winst maken. Dit doe je door bezoekers te lokken, kunstwerken tentoon te stellen en te verkopen, te investeren in de promotie van de kunstenaars, een wereldwijde reputatie op te bouwen en je doelstellingen te bereiken.

Bekijk hier een video van The Gallerist.

https://www.youtube.com/watch?v=Wn2W4NkeUZg&t=1s