Tales of the Arabian Nights

white and brown chocolate cupcakes on brown wooden table

Edz Norton op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 4 mei 2017

In het spel Tales of Arabian Nights ben jij de held of heldin in een verhaal vol avontuur en mysterie en ga je terug naar de tijd waarin Sheherazade haar bijzondere verhalen aan de Sultan vertelde. Je gaat op stap om je eigen lot en fortuin te ontdekken. Je leert verhalen en doet heel wat kennis op die je met anderen kan delen. Zal jij als eerste je lot ontdekken? Het is aan jou om dit bijzondere verhaal te bleven!

Sheherazade achterna met Arabian Nights

In het spel Arabian Nights draait het niet enkel om het winnen van het spel, maar zijn de fantastische verhalen net zo belangrijk. In dit bijzondere spel kom je terecht in de wondere wereld van de verhalen van 1001 nacht en beleef je net als Sindbad, Ali Baba en vele andere legendarische helden mysterieuze verhalen. Tijdens je avonturen zullen opgesloten prinsessen, krachtige geesten, duivelse krachten en wonderen zoals de Magnetic Mountain en de Elephant’s Graveyard je pad kruisen. Denk goed na over de acties die je onderneemt en je krachten zullen je belonen: je zal liefde, rijkdom en macht vinden en misschien word je wel de sultan van een groot rijk. Maak echter de verkeerde keuzes en je zal levenslang een zwerver blijven, getroffen worden door eeuwige vervloekingen of gek worden van alle gruwel!

Mysterieuze verhalen van 1001 nacht

Jij kan deze verhalen van 1001 nacht weer tot leven brengen in dit boeiende en steeds weer opnieuw te spelen spel. Er staan je meer dan 2002 avonturen te wachten die je telkens weer een nieuwe uitdaging bieden en die je jarenlang in de ban zullen houden.