Sheriff of Nottingham

ball with number lot

dylan nolte op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 1 oktober 2016

Prince John komt naar Nottingham! De spelers zijn handelaars die tijdens de drukte van het bezoek van de prins hun kans grijpen om hun goederen aan hoge prijzen te verkopen. Hiervoor moeten ze echter door de stadspoorten proberen te komen die door de Sheriff van Nottingham bewaakt worden. Speel je liever op veilig door legale goederen de stad binnen te brengen of neem je risico’s door illegale goederen te stad binnen te smokkelen? Pas hierbij goed op want de Sheriff staat op de uitkijk voor leugenaars en bedriegers. Als hij je kan snappen neemt hij je goederen in beslag en houdt hij ze voor zichzelf.

Sherrif of Nottingham: Hou je smokkelwaar geheim

In het spel Sheriff of Nottingham zijn de spelers niet alleen handelaars, maar kruipen ze elk op hun beurt in de huid van de Sherrif. De spelers proberen hun goederen in het geheim de stad binnen te krijgen. De Sherrif beslist op zijn beurt wie er de stad meteen binnen mag, wie er gecontroleerd wordt en van wie de goederen in beslag worden genomen!

Deal maken?

Zal hij jou als een eerlijke handelaar beschouwen? Kan je een deal maken met de Sheriff zodat hij je meteen de stad inlaat? Of probeer je zijn aandacht op een andere speler te vestigen, zodat jij de stad kan binnensluipen? Geef je goederen aan, probeer deals te sluiten en kijk uit voor de Sheriff van Nottingham! Het spel Sheriff of Nottingham is het eerste in de Dice Tower Essentials Line van Arcane Wonders.

Video van Sheriff of Nottingham