Love Letter

a group of people sitting around a table playing a game

Tomas Martinez op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 1 oktober 2016

Alle jonge vrijgezellen (en ook de niet meer zo jonge) dingen naar de hand van de prinses van Tempest. Helaas heeft zij zichzelf opgesloten in het paleis en moet je rekenen op de hulp van anderen om je liefdesbrieven tot bij haar te krijgen. Zal zij jouw brief als eerste ontvangen?

Verleiding centraal in Love Letter

Love letters is een spel waarbij verleiding centraal staat en geluk een grote rol speelt. Het spel is geschikt voor twee tot vier spelers. Jouw doel is om jouw brief als eerste bij de prinses te brengen terwijl je de brieven van de tegenstanders probeert te onderscheppen.

Een interessant kaartspel

Love Letters wordt gespeeld met zestien kaarten en bij het begin van het spel heeft elke speler slechts één kaart. De speler die aan de beurt is, neemt een kaart erbij en speelt een van deze twee kaarten terwijl hij een kaart van een andere speler probeert te raden om deze zo uit te schakelen. Kaarten met belangrijke personages kunnen makkelijk tot een overwinning leiden, maar maken een speler ook een doelwit voor anderen. Hou je de minder belangrijke kaarten te lang bij, kan je brief echter verloren gaan. Love Letters is het vierde spel in de serie Tempest - Shared World.

Video van Love Letter