Libertalia

a close up of a board game with black and white balls

Elena Popova op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 4 mei 2017

Kapitein Swallow heeft er altijd al van gedroomd voldoende goud te verzamelen om op een verlaten eiland met pensioen te kunnen gaan.

Libertalia: Kapitein Swallow tegen de andere piraten

Hij heeft echter nooit rekening gehouden met de rivaliteit van andere hebberige en meedogenloze kapiteins, zoals onder meer Stanley Rackum en Dirk Chivers. Altijd slagen zij erin dezelfde schepen aan te vallen. Als Swallow rustig van zijn oude dag zal willen genieten, zal hij gewiekst genoeg moeten zijn om de andere kapiteins te verslaan!

Tactisch andere piraten verslaan

In het spel Libertalia zal je in drie rondes de plannen van de andere piraten moeten dwarsbomen. Hiervoor kan je gebruik maken van verschillende manschappen, voorgesteld door kaarten. Deze helpen echter ook je tegenstanders. Deze vallen dus niet alleen dezelfde schepen aan, maar worden door hetzelfde gespuis hierbij geholpen. Zal jij de krachten van je manschappen op het juiste ogenblik kunnen gebruiken? Of zal je verslaan worden door een piraat die slimmer is dan jij? Ga meteen aan de slag en gebruik hierbij je meest tactische vaardigheden!

Bekijk hier een video van Libertalia

https://www.youtube.com/watch?v=HjyTY6-BPh0