Gears of War - The Board Game

a close up of a wooden table with a star on it

Shamoil op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 4 mei 2017

Gedurende korte tijd kenden de mensen van Sera vrede, daarna brak echter Emergence Day aan. Zonder waarschuwing vielen de Locust troepen de planeet Sera aan en lieten er een spoor van vernieling achter. De Coalition of Organized Governments (COG) heeft al het mogelijke gedaan om deze onderaardse bedreiging tegen te houden, maar bleek niet sterk genoeg. Miljarden mensen stierven en de overlevenden vielen met massavernietigingswapens hun eigen steden aan om zo een einde te kunnen maken aan de overheersing van de vijand. Hoog tijd dus om de vijanden voor eens en altijd te verslaan!

Versla de Locust troepen en voer missies uit in Gears of War: The Board Game

Gears of War: The Board Game werd ontworpen door Corey Konieczka en is gebaseerd op het populaire computerspel van Epic Games. Een tot vier spelers kruipen in de huid van soldaten van de COG die moeten samenwerken om de Locust troepen te verslaan en missies te vervullen. Het spel heeft een ingenieus, uitdagend en origineel spelmechanisme. In het spel Gears of War: The Board Game herbeleef je de topmomenten van Gears of War and Gears of War 2. Zoek dekking in Roadie Run-stijl, schiet als een scherpschutter je vijanden af of zaag hen doormidden met je Lancer kettingzaag!

Werk met het hele team samen om de mensheid te redden

In Gears of War: The Board Game moeten de spelers slagen in een van de zeven missies en samen strijden om de gemeenschappelijke, onverschrokken vijand tijdens spannende vuurgevechten te verslaan. Enkel door een optimale samenwerking en een duidelijke communicatie zal jouw team sterk genoeg zijn om de opdracht te vervullen en zullen jullie de mensheid kunnen redden. Als je alle Locust troepen weer naar de onderwereld wilt sturen, zal je elke soldaat die je kan inlijven meer dan nodig hebben. Vergeet hierbij niemand!

Bekijk een video van Gears of War: The Board Game

https://www.youtube.com/watch?v=5ai1nKe6ufU