Blood Bowl - Team Manager – The Card Game

a close-up of a game board

An Lê Khánh op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 2 december 2017

Blood Bowl: Team Manager - The Card Game is een adembenemend kaartspel voor 2 tot 4 spelers waarbij geweld en vals spelen zeker niet geweerd worden. Chaos, Dwarf, Wood Elf, Human, Orc en Skaven leveren een spannende strijd. Stel je eigen team samen door een keuze te maken uit deze sterspelers, werf ook andere spelers aan, upgrade je mogelijkheden en speel zo vals je maar kan!

Met Blood Bowl: Team Manager – The Card Game op de voorpagina van Spike!

Leid je team van vechtersbazen naar de overwinning en word door het tijdschrift Spike! uitgeroepen tot manager van het jaar. Als een manager een van de 6 teams gekozen heeft, dan heeft hij 5 weken om deze op te leiden tot het beste team van de competitie. Het hoogtepunt van deze competitie wordt het Blood Bowl tornooi. De manager bereidt zijn team op dit tornooi voor door deel te nemen aan belangrijke wedstrijden, weddenschappen af te sluiten, zijn spelers in topvorm te brengen en nieuwe spelers aan te werven. De managers beginnen hun speelseizoen met een team basisspelers. Deze spelers beschikken over beperkte talenten en brengen er aanvankelijk niet veel van terecht. Een manager op zijn plaats weet echter hoe hij zijn spelers moet motiveren om op het veld het beste van zichzelf te geven.

Verzamel zo veel mogelijk fans

Is jouw team klaar om het tegen de andere teams op te nemen tijdens de ‘Highlights’? De Highlights zijn wedstrijden die tijdens het spel willekeurig bepaald worden. Hoe meer Highlights een team wint, hoe beter het wordt en hoe meer fans het team krijgt. Het hoogtepunt van het seizoen is het Blood Bowl tornooi. Als dit tornooi afgelopen is, dan eindigt meteen ook het spel. Het team telt dan het aantal fans dat ze gedurende het seizoen verzameld hebben en de manager van het team met de meeste fans wint het spel.

Bekijk hier een video van Blood Bowl: Team Manager – The Card Game

https://www.youtube.com/watch?v=9DwsMD3EdlA