BattleCON - Devastation of Indines

a box of pills

Alexander Lyashkov op Unsplash

Jelle van der Zwaag op 6 december 2017

Nieuwe schurken proberen de macht te krijgen over de wereld van Indines. Als speler kan jij dat voorkomen door nieuwe helden in te zetten om de schurken te verslaan. Tijdens een spelletje BattleCON: Devastation of Indines heb je de controle over 30 machtige helden en dodelijke aanvallers om het lot van de wereld te bepalen. BattleCON: Devastation of Indines is een kaartspel waarbij de spelers het tegen elkaar opnemen, maar ook moeten samenwerken.

Kies zelf je karakters bij BattleCON: Devastation of Indines.

Elke speler kiest een karakter waarmee hij de schurken kan bestrijden. Elk karakter beschikt over specifieke eigenschappen. Kies je voor de bezweerder met de gitaar, het duo weerwolven, de verloren ridder, de intelligente ambachtsman of een van de vele andere helden? De keuze is geheel aan jou! Elke held moet volgens een bepaalde strategie aangevoerd worden, maar in wezen vechten deze allemaal op dezelfde manier. Een bepaald karakter leren kennen is niet zo moeilijk, maar het vormt wel een hele uitdaging om de held op de juiste manier in te zetten. Op het spelbord vind je een zevendelig spoor terug waarop de karakters elkaar kunnen aanvallen. Elk karakter doet dit volgens zijn eigen mogelijkheden in combinatie met een stapel gemeenschappelijke basiskaarten. De speler met het grootste uithoudingsvermogen wint het spel!

Combinatie van verschillende spellen voor meer mogelijkheden.

BattleCON: Devastation of Indines is een spel dat ook in combinatie kan gespeeld worden met BattleCON: War of Indines. Als je de twee spellen combineert, beschikt je over een groter aantal karakters en kan je meerdere varianten van het spel spelen. Bij aankoop van het spel krijg je er de BattleQUEST gids bij. De BattleQUEST Dungeon gids bevat 6 avonturen (3 individuele en 3 coöperatieve avonturen). Met de BattleQUEST kunnen spelers het alleen of samen opnemen tegen vooraf bepaalde vijanden. Kunnen spelers de leider verslaan, dan halen ze de overwinning binnen!

Bekijk hier een video van BattleCON: Devastation of Indines.

https://www.youtube.com/watch?v=-NLv2lOdbuE