Spiel des Jahres 2013

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen stemmen, wees de eerste)
Loading...Loading...

Uiteraard werden ook in 2013 weer de winnaars voor de beroemde spellenprijs Spiel des Jahres uitgeroepen.

Spiel des Jahres 2013

De winnaar en de genomineerden:


Hanabi - Kaartspel
Hanabi is een coöperatief deductie-kaartspel waarbij je wel de kaarten van de tegenstander ziet, maar niet die van jezelf. Je mag elkaar maar een beperkt aantal hints geven met als doel samen elke so Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Het achterhuis
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwixx - Dobbelspel
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten wo Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Kennerspiel des Jahres 2013

Hieronder in de tabel vind je de winnaar en de genomineerden van 2013.


De Legenden van Andor - Bordspel
Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. Dit uitdagende avonturenspel won in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs. De jury prees naast het fantastische artwork vooral de unieke opbouw van Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Rummikub in blik - Reiseditie
Rummikub is er nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat het spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

De Paleizen van Carrara
We bevinden ons in het Italië van de 16e eeuw. Beroemde beeldhouwers en andere kunstenaars bepalen het beeld van de bloeiende Italiaanse steden. Architecten creëren samen met kunstenaars gebouwen di Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *