Spiel des Jahres 2013

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen stemmen, wees de eerste)
Loading...Loading...

Uiteraard werden ook in 2013 weer de winnaars voor de beroemde spellenprijs Spiel des Jahres uitgeroepen.

Spiel des Jahres 2013

De winnaar en de genomineerden:


Hanabi
Hanabi is een coöperatief deductie-kaartspel waarbij je wel de kaarten van de tegenstander ziet, maar niet die van jezelf. Je mag elkaar maar een beperkt aantal hints geven met als doel samen elke so Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse
De Tefal Easy Fry EY4018 is uitgeroepen tot Beste Koop juli 2019 door de Consumentenbond. Een nieuwe heteluchtfriteuse om knapperige en smaakvolle gefrituurde ingrediënten te bereiden met geen of min Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwixx - Dobbelspel
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten wo Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Kennerspiel des Jahres 2013

Hieronder in de tabel vind je de winnaar en de genomineerden van 2013.


De Legenden van Andor - Bordspel
Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. Dit uitdagende avonturenspel won in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs. De jury prees naast het fantastische artwork vooral de unieke opbouw van Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Kunstpuzzel in hout Tuin met Japanse brug Monet - 48 stukken
Stevige houten puzzels, zeer mooi resultaat en toch eenvoudig door het beperkt aantal stukken. Bij elke kunstpuzzel is er een voorbeeld op ware grootte voorzien. Dit kan een handig hulpmiddel zijn bij Lees verder...Wees de eerste om dit spel te beoordelen!

De Paleizen van Carrara
We bevinden ons in het Italië van de 16e eeuw. Beroemde beeldhouwers en andere kunstenaars bepalen het beeld van de bloeiende Italiaanse steden. Architecten creëren samen met kunstenaars gebouwen di Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *