Sale!
dominion
dominion 2

Dominion

 42,99  35,99

Je ben een monarch, net als jouw ouders, een heerser over een klein pittoresk koninkrijk van rivieren en uitgestrekte grasvelden. In tegenstelling tot jouw ouders heb je hoop en dromen!

Hier bestellen

SKU: 37

Product Description

Je ben een monarch, net als jouw ouders, een heerser over een klein pittoresk koninkrijk van rivieren en uitgestrekte grasvelden. In tegenstelling tot jouw ouders heb je hoop en dromen! Je droomt van een groter en aangenamer koninkrijk met meer rivieren en een grotere verzameling aan bomen. Je wilt jouw eigen heerschappij!

Overal liggen kleine stukjes grond verspreid. Deze worden allemaal beheerd door bekrompen heren en de bevolking staat op de rand van anarchie. Je wilt een heuse beschaving uitbouwen en alle mensen onder jouw heerschappij verenigen. Maar wacht eens even, er hangt iets in de lucht: verschillende andere monarchen zijn juist hetzelfde van plan!

Je moet je haasten om zoveel mogelijk onbezet land op te eisen en de anderen proberen af te weren. Hiervoor moet je volgelingen inhuren, gebouwen zetten, jouw kasteel opknappen en jouw schatkist aanvullen. Jouw ouders zouden niet trots op jou zijn, maar jouw grootouders zouden stralen.

Dominion: je bouwt je eigen deck

In het spel Dominion begint elke speler met een identieke, kleine stapel kaarten. In het midden van het spel liggen ook nog heel wat andere kaarten die de spelers kunnen kopen. De spelers moeten kaarten proberen te verzamelen voor hun eigen stapel (deck). Ze moeten op een zodanige manier kaarten kopen en spelen dat ze op het einde van het spel een deck hebben dat de meeste punten oplevert.

Het spel Dominion is geen CCG (collectible card game), maar het spel lijkt qua opzet en spelverloop wel op een CCG. Het spel heeft 500 kaarten. In elk spel mag je 10 van de 25 koninkrijkkaarten kiezen, wat dus een grote spelvariëteit geeft.

Een review van Dominion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dominion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *