Among the stars

Among the stars

Het spel Among the Stars speelt zich af in een door oorlog geteisterd universum waar buitenaardse rassen vrede proberen te stichten om de bedreiging die hen allemaal kan vernietigen uit te schakelen. Er wordt een bondgenootschap opgericht om in het hele universum ruimtestations te bouwen.

Hier bestellen

Product Description

Het spel Among the Stars speelt zich af in een door oorlog geteisterd universum waar buitenaardse rassen vrede proberen te stichten om de bedreiging die hen allemaal kan vernietigen uit te schakelen.

Among the Stars neemt je mee door een immens universum

Er wordt een bondgenootschap opgericht om in het hele universum ruimtestations te bouwen om hiermee de handel te promoten, diplomatieke relaties te verstevigen en zich tegen het aankomende onheil te beschermen. Elke speler kruipt in de huid van een buitenaards ras en probeert een indrukwekkend ruimtestation te bouwen.

Kaarten bepalen de plaats van het ruimtestation

Door kaarten te trekken selecteren de spelers locaties waar ze hun ruimtestation kunnen oprichten. De plaats waar ze hun ruimtestation bouwen, levert hen punten op. Het bouwen van de ruimtestations duur vier jaar en het buitenaardse ras met de meeste punten op het einde van het spel, is de winnaar.

Bekijk een video van Among The Stars

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Among the stars”

Your email address will not be published. Required fields are marked *