Bordspellen voor Sinterklaas

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...Loading...

de leukste bordspellen voor sinterklaasNu Sinterklaas weer in het land gekomen is ook het heerlijke avondje weer in aantocht. De vijfde december is de gelegenheid om met een origineel cadeau te komen voor je familie en vrienden. Wat dacht je van een prachtig bordspel? Het past perfect in de oerhollandse traditie van gezelligheid. Dus ook perfect om te geven voor Sinterklaas.

Maar welk bordspel is het meest geschikt? De grote verscheidenheid aan gezelschapsspellen vandaag de dag is een zegen maar ook een vloek: welke van de honderden spellen kun je het beste schenken met Sinterklaas. Het hangt er natuurlijk helemaal van af aan wie je het spel cadeau geeft: is het voor een echte spellenliefhebber of iemand die het leuk vindt om wel eens een spelletje te spelen. Aan kinderen geef je andere spellen cadeau dan aan volwassenen.

een bordspel is een leuk sinterklaascadeauBordspellenTop10.com maakt het je deze Sinterklaas makkelijk en heeft voor elke doelgroep de leukste spellen opgesomd, die de ontvanger erg blij zal maken. We maken onderscheid tussen spellenliefhebbers, casual en kinderen. Veel plezier bij de Sinterklaasavond.

 

Gelegenheidsspelers


De Kolonisten van Catan Basisspel
Vernieuwde editie van het bekende handelsspel de Kolonisten van Catan. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!In 20 Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Patchwork - Gezelschapsspel
Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel.Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Machi Koro
Welkom in de stad van Machi Koro, het Japanse dobbelspel dat de wereld aan het veroveren is.Je bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben je burgers een aantal grote eisen: z Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Camel Up Bordspel
De stapelgekke kamelenrace. Vlot race- en gokspel voor maximaal 8 spelers!Vijf kamelen rennen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen. Maar kamelen blijken vindingrij Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Qwirkle - Bordspel
Qwirkle is een abstract familiespel voor het hele gezin.Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak je een serie af of beeindig je het spel, dan krijg je bonuspun Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

30 Seconds Everyday Life Bordspel
De langverwachte variant van het partyspel 30 Seconds. In tegenstelling tot in het basisspel van 30 Seconds vind je in Everyday Life begrippen over alledaagse zaken in en om het huis. 30 Seconds Eve Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Spellenliefhebbers


Ravensburger Puerto Rico
In 1493 ontdekt Columbus Puerto Rico, de parel van het Caribische gebied. En al een goede halve eeuw later beleeft het eiland haar eerste grote bloeiperiode. De spelers kruipen tijdens het spel van Ra Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Het Dorp - Bordspel
Het Dorp is een spannend bordspel voor de echte liefhebbers.Elke familie probeert in het dorp roem te vergaren. Dat kan met carrières zoals bijvoorbeeld ambachtsman, in de kerk of de dorpsraad, of al Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Istanbul - Bordspel
Het is een drukte van belang op de bazaar in Istanbul. Handelaren en hun assistenten haasten zich door de nauwe steegjes en proberen hun concurrenten te slim af te zijn. De sleutel tot succes ligt in Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Agricola Expert-editie Bordspel
Verbeterde versie van het succesvolle, strategische bordspel. Je hebt aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin 2 gezinsleden wonen. Je beschikt over een scala a Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Game of Thrones: Het Bordspel
Dit is de Nederlandstalige uitgave van het Game of Thrones bordspel, dat is gebaseerd op de razend populaire serie. In dit bordspel kruip je in de rol van de leiders van de grootste facties van de wer Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Hoogspanning Bordspel
Hoogspanning. Prachtig logistiek en commercieel bordspel. De spelers verdienen geld met het aansluiten van steden op het elektriciteitsnet. Daartoe kopen ze elektriciteitscentrales en de benodigde bra Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Dominion Basisspel
In het Dominion kaartspel probeer je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck te formeren, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt. De kaarten in je deck rouleren steeds van je t Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

7 Wonders Duel - Bordspel
Het bordspel 7 Wonders Duel is het 7 Wonders spel dat speciaal is ontwikkeld voor 2 spelers. In dit bordspel is elke speler een leider van een beschaving die prestigieuze gebouwen en wonderen moet bou Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Kinderen


Poepspel - Kinderspel
Probeer je tegenspelers te verslaan in dit supersnelle kaartspel. Iedereen legt zo snel mogelijk en in de juiste volgorde zijn kaarten op de stapel: toilet drol, wc- papier, handen wassen. Wanneer de Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Aladins vliegende tapijt - Kinderspel
Het vliegende tapijt wil graag zoveel mogelijk spullen meenemen, maar hoeveel kan het vliegende tapijt houden? Leg om de beurt een voorwerp op het vliegende tapijt, hoe zwaarder des te meer punten je Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Eendjesdans - Kinderspel
Maak als eerste jouw eendjesfamilie compleet! Al kwakend dolen de eendjes rond in de vijver. Pak om de beurt een eendje en kijk of het eendje bij jouw familie hoort. Let goed op welke eendjes er gepak Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Baobab - Kaartspel
Baobab is een tactisch behendigheidsspel voor families met kinderen. Leg zoveel mogelijk kaarten op de boom zonder dat deze eraf vallen. Ben je aan de beurt, dan trek je 3 kaarten en speel je er zovee Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Cup King - Kinderspel
Bouw met gekleurde cups je eigen driedimensionale piramide. Speel 1 of meer kaarten in 1 kleur om je linker- of rechterbuurman aan te vallen. Die moet ter verdediging kaarten van dezelfde kleur met ee Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *