Beste kaartspellen

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (7 stemmen, gemiddeld: 3.00 van 5)
Loading...Loading...

Kaartspelletjes worden vaak als kleine stiefbroer van hun grotere broer het bordspel afgedaan. Vaak worden ze gezien als te simpel en niet uitdagend. Maar niets is minder waar. De beste kaartspellen zijn én uitdagend én hebben makkelijke regels. Je moet gewoon goed zoeken. In dit artikel stellen wij jullie voor wat een goed kaartspel goed maakt en wat onze beste kaartspellen zijn.

De meestverkochte kaartspellen in oktober 2020

  1. Beverbende - Kaartspel
  2. Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstalig Kaartspel
  3. Skip-Bo - Kaartspel
  4. Pokémon Meowth VMAX Special Collection Box - Pokémon Kaarten
  5. Halli Galli
  6. Mattel - Uno
  7. Shit Happens 18+ Kaartspel
  8. Phase 10 - Kaartspel
  9. Dobble Classic - Kaartspel
  10. Pokémon Sword & Shield Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Eenvoudige regels

SpeelkaartenGoede kaartspellen hebben vaak eenvoudige regels. Waar bordspellen nogal eens complexe regels hebben, zijn kaartspelletjes over het algemeen makkelijk te leren. Dit betekent niet dat er geen diepgang bestaat. De beste kaartspellen kun je met de hele familie spelen, maar ook met spellenliefhebbers. Iedereen zal een goede tijd beleven. Moderne kaartspellen hebben in tegenstelling tot klassieke kaartspellen een korte leercurve. Een spel als bridge moet je veel regels kennen (vooral bij de puntentelling) en is erg lastig voor beginners (daarom bestaan er zoveel bridgeverenigingen). Terwijl een mordern kaartspel als Boonanza lekker simpel is, maar het heeft waarschijnlijk net zoveel diepgang als het klassieke bridgespel.

Goedkoop

pokerEen ander groot voordeel van kaartspelletjes: ze zijn  vaak een stuk goedkoper dan bordspellen. Voor onder de tien euro heb je vaak al een heel leuk kaartspelletje te pakken. Dit in tegenstelling tot gezelschapsspellen, waarbij je al snel op 30 tot 40 euro uitkomt. Dit komt hoofdzakelijk vanwege de weinig componenten bij kaartspellen. Zij bestaan voornamelijk uit, je raadt het al, kaarten. Deze zijn relatief goedkoop in de productie. In ieder geval goedkoper dan een bord met allerlei speelstukken. De prijs betekent niet dat je een minderwaardig spel gekocht hebt. Sterker nog, vele kaartspellen zijn een stuk leuker dan bordspellen. Je moet goed zoeken naar beste kaartspellen.

Beste kaartspellen top 10

Hieronder vind je onze kaartspellen top 10. Dit vinden wij de beste kaartspelletjes die op dit moment op de markt. Als je deze spelletjes koopt, dan zul je dat zeker niet berouwen. Deze kaartspellen kun je met doorgewinterde spellenfanaten spelen, maar ook voor het spelen met mensen die niet zo veel spelen zijn ze er geschikt.


Weerwolven van Wakkerdam - Kaartspel - Partyspel
Weerwolven van Wakkerdam is een partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin o Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Halli Galli
Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen! Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om e Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Machiavelli
Iedere speler wil als eerste acht gebouwen bezitten. Die kunnen de spelers in de loop van dit kaartspel kopen. Het unieke zit hem in de rollen die de spelers iedere beurt heimelijk mogen uitkiezen om Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Ravensburger Koehandel
Éénmaal... andermaal... verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenli Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Take 5! Kaartspel
Spannend kaartspel Take 5! Waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie incasseert de minste strafpunten? Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Iedere speler kr Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Boonanza
Hak, ik heb je! Boonanza. De boon is een eigenzinnig gewas, en gedijt uitsluitend in gezelschap van zijn soortgenoten. Bonenkwekers moeten hier rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maxima Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Set! Kaartspel
Combineer en reageer snel in dit spectaculaire familiespel! Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: een kleur, een hoeveelheid, e Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Dominion Kaartspel
In Dominion probeer je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck te formeren, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt. De kaarten in je deck rouleren steeds van je trekstapel naar Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Munchkin - Kaartspel
Een hilarisch Nederlandstalig kaartspel, goed voor avonden lol! Je begint als een niveau één mens zonder klasse. Maar naarmate het spel vordert, kan je veranderen in een dwerg, elf, priester, magië Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Saboteur
In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen de spelers met speelkaarten een mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen Lees verder...Klanten Bol.com geven dit spel:

Bekijk ook deze top tien kaartspellen met meer traditionele kaartspelletjes:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *